Två sorters eclair - en klassisk fylld med mörk chokladkräm toppad med vit choklad och färgat strössel samt en discovariant fylld med kolakräm toppad med karamelliserade popcorn.
Blanda i socker, mjölk, salt och vatten. Låt det koka upp.
Lägg till mjölet och blanda kraftigt med en träslev, det kommer bli torrt.
Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt ett ägg i taget, rör om mellan varje ägg.
Lägg över smeten i en spritspåse och spritsa ut längder, ca 10 cm långa på ett bakplåtspapper.
Grädda i ugnen i ca 15 minuter, se till att de är genomgräddade annars sjunker de ihop.
När bakelserna är klara och har svalnat helt, fyll på med fyllning från underdelen (gör ett jack/snitt med en kniv) av kakan med en sprits.
Chokladfyllning
Smält chokladen i en skål över vattenbad. Tillsätt grädden och rör till en jämn blandning. Häll över i en annan bunke och låt svalna.
Vispa grädden fluffig.
När chokladblandningen svalnat, tillsätt den vispade grädde och vänd runt. Lägg i en spritspåse med tyll. Lägg i kylen.
Fyll hälften av eclairerna med chokladkrämen.
Dulce de leche-fyllning
Blanda ihop fyllningen med handvisp.
Lägg i en spritspåse med en smal tyll. Fyll de resterande eclairerna med krämen.
Garnering
Lägg den smälta mörka chokladen i en djup tallrik. Doppa eclairernas ovansida i chokladen. Toppa discovarianten med popcorn. Och ringla smält vit choklad och strö färgat strössel över den med chokladfyllning.