Creamed corn med chili och koriander

Creamed corn med chili och koriander
Foto: TV4

Creamed corn är det bästa grilltillbehöret - gräddig majs med härlig hetta från chili. 

24 juni 2017
45 m
4

Du behöver

  • 1 röd chili
  • 2 klyftor vitlök
  • 300 g fryst majs
  • 3 dl grädde
  • 1 dl koriander, hackad
  • salt och peppar
  • olja

Gör så här

  1. Finhacka vitlök och chili. Fräs i lite olja i kastrull. Häll i fryst majs, rör runt och låt majsen fräsa med ett tag. Häll i grädden, salt, peppar. Låt stå och koka ihop ca 40 min. Inte stormkoka.
  2. Efter 40 minuter tar du en stavmixer och grovhackar majsröran. Toppa upp med lite koriander innan servering. Klart!
Kommentera receptet

Fler goda recept