Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Sesamstekt tonfisk med mangosalsa, sojaglace och grönsaksnudlar
Sesamstekt tonfisk med mangosalsa, sojaglace och grönsaksnudlar
Betyg: 3.88 av 5 (8 röster)
8
Spara
Av:
Christian Hellberg
Från:
Nyhetsmorgon
13
ingredienser
Ingredienser
portioner
500 g tonfisk
1 mango, skuren i tärningar
1 tomat, skalad och tärnad
0,5 rödlök, finskuren
200 g snabbnudlar
2 dl kycklingbuljong
olivolja
2 dl soja
1 dl honung
0,5 purjolök, strimlad
1 morot, strimlad
1 knippe gräslök, skuren
sesamfrön (svarta och vita)
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Rulla tonfiskbitarna i sesamfröna. Salta och peppra. Stek tonfisken hastigt.
Koka nudlar i buljongen. Låt purjo, gräslök och morot koka med någon minut.
Blanda samman mango, tomat, rödlök. Smaka upp med lite olivolja, salt och svartpeppar. Koka ihop sojan med honung till simmig konsistens.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut