Dessa kakor är knapriga på utsidan, sega på insidan och med goda bitar choklad i sig som bara smälter i munnen. Dekorera med chokladägg och strössel och du har påskens finaste fika!
Testa även Kungsörnens nyhet Dark chocolate chip cookies.
Läs mer
Ingredienser
kakor
1 förp Kungsörnen Chocolate chip cookies
75 g smör
0,5 msk vatten
Topping
100 g mjölkchoklad
chokladägg
strössel
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och låt det svalna.
Häll chocolate chip cookies-mixen i en bunke, tillsätt smöret och vattnet och rör om.
Rulla degen till 10 jämnstora bollar. Placera 5 bollar på varje plåt med brett avstånd och grädda i ugn ca 10-12 minuter.
Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en kastrull på låg värme.
Grovhacka chokladäggen.
En åt gången: Doppa halva kakan i den smälta chokladen och sprinkla över strössel och hackade chokladägg. Lägg på galler eller bakplåtspapper och låt stelna.