Chantilly - se & gör

Chantilly - se & gör
Foto: TV4
Roy Fares 2016
Roy Fares 2016

Chantilly - se & gör

40

3 steg att laga

3 ingredienser

10 m

Fluffig vispgrädde smaksatt med vaniljstång och florsocker. Så gott till desserter och bakverk. Spela klippet för att se hur du gör.

Ingredienser

portioner6 portioner
  • 500 g grädde [5 dl]
  • 30 g florsocker [0,5 dl]
  • 1 vaniljstång

Gör så här

  1. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur fröna.
  2. Lägg fröna, florsocker och grädde i en bunke.
  3. Vispa grädden till en fast och fin konsistens precis innan servering-
TIPS!
läs mer
Kokt torsk med äggsås

Tips på goda fiskrecept

Här har vi samlat kockarnas populäraste fiskrecept!

Läs mer