Hallon- och gojibärsglass med banan och avokado

2 röster
4
Hallon- och gojibärsglass med banan och avokado
Foto: Martin Cederblad

Goji är några av de absolut nyttigaste bären! Fulla av C-vitamin och antioxidanter. Detta är egentligen ingen efterrätt utan en hälsokur!

Ett tips! Är bären hårda så tycker jag att du ska koka upp dem i tranbärsjuice och låta dem svalna i det. Annars kan glassen bli lite för grynig.

Visa mer
4

Du behöver

  • 1 banan
  • 1 avokado
  • 1 ask frysta hallon, (ca 200 g)
  • 1 dl gojibär, blötlagda
  • tranbärsjuice
  • nötter och gojibär till servering
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Skala banan och avokado.
  2. Kör fruktköttet tillsammans med frysta hallon och blötlagda bär till en slät glasskräm.
  3. Ät direkt eller förvara i frysen till servering.
6 maj 2009
Kökets box

laddar fler recept...

Laddar fler recept...