Bli en piggare, råsmart familj

Bli en piggare, råsmart familj

Något de flesta önskar är att vi har näringsrik mat på bordet varje dag, får en god nattsömn och har en sprittande träningslust. Vi behöver motivation att hålla fast vid goda vanor. Låter det svårt? Här är boken som ger dig redskapen att ge familjen ett stabilt blodsocker, massor av energi och ett starkt immunförsvar.

Ulrika Hoffer var mitt i småbarnsåren och kände att hon behövde en nystart. Hon utbildade sig till kostrådgivare och uppfann hon konceptet ”råsmart”. I boken Råsmart familj tipsar Ulrika på ett personligt och kunnigt sätt om hur du lagar god och vettig mat i vardagen.

Du får tips om hur du får i barnen grönsaker, hur man bakar sötsaker utan mjölk, socker och vitt mjöl. Tänker du på vad du äter kan du stärka immunförsvaret och undvika envisa förkylningar, du kan få träningen att bli en lustfylld vardagsrutin och hela familjen kan få sova gott, hela natten.

I boken ingår ett tioveckors program – råsmart i tio steg. Du får hjälp att grundlägga hållbara vanor som ger familjen bästa möjliga förutsättningar att leva ett aktivt liv med god sömn, rörelse och bra mat.