Banh Mi med pulled pork

Banh Mi med pulled pork

10 ingredienser

20 m

Den här versionen på den vietnamesiska mackan banh mi är fylld med pulled pork och serveras i saftiga Bistro Brioche hot dog buns. En enkel med riktigt god rätt att servera till både helg och vardag!

Testa Korvbrödsbagarns produkter!
korvbrodsbagarn_bistro_hot_dog

Testa Korvbrödsbagarns produkter!

Snabbt, enkelt och supergott med Bistro Brioche hot dog buns från Korvbrödsbagarn.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 4 Korvbrödsbagarn Bistro Brioche hot dog buns
  • 180 g pulled pork (eller beef)
  • 1-2 klyftor vitlök, hackade
  • 1 dl hoisinsås
  • 40 g gurka, skuren i halvmånar
  • 1 morot, riven
  • 4 msk sojabönor
  • 2 msk färsk koriander, hackad
  • 1 msk grön chilifrukt
  • 4 msk srirachamajonnäs

Gör så här

  1. Fräs köttet tillsammans med vitlök och hoisinsås.
  2. Rosta bröden och fyll med kött, grönsaker och srirachamajonnäs.
TIPS!
Tips från Korvbrödsbagarn!
Bistro tuna umami

Tips från Korvbrödsbagarn!

Se fler härliga recept

Läs mer