Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Bräckt kassler
Bräckt kassler
Betyg: 3 av 5 (1 röster)
1
Spara
Av:
Anders Levén
Från:
Köket
10
ingredienser
Vardagsmiddag
Ingredienser
portioner
400 g kassler
4 bakpotatisar
2 dl cottage cheese
0,25 purjolök, strimlad
2 äggulor
basilika, salt, peppar, kummin
Paprikasås:
1 röd paprika
1 msk olivolja
2 dl vatten
tabasco
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt potatisarna i ugn på 225 grader i 40-60 minuter. Gröp ur potatisarna helt och spara skalet.
Blanda potatis med keso, purjolök, äggulor, kryddor och basilika. Fyll det urgröpta potatiskskalet med röran och gratinera i ugn.
Förväll kasslerbiten i kokande vatten och skiva den. Stek skivorna i en fettfri panna. Lägg upp potatis och kassler och servera med parikasås.
Paprikasås: Skär paprikan och fräs den i olja. Tillsätt vattnet och koka mjuk. Mixa paprikan till sås och smaksätt med tabasco.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut