Kryssa steken och krydda med salt, peppar och ingefära. Bryn steken och tillaga därefter i ugn 120°C tills innertemperaturen uppnått 70°C. Spara skyn. Skiva steken tunnt och lägg upp på ett fat Häll över skyn och värm försiktigt innan servering.
APELSIN- OCH CIDERSÅS
Skala och hacka apelsinerna grovt. Lägg ner sockret i en het gryta och bryn en kort stund. Tillsätt apelsinjuice, cider, apelsin, riven ingefära och hönsbuljong. Låt koka upp. Blanda ut maizena med lite vatten. Vispa ner redningen i såsen och koka ca 1 min. Mixa såsen till en slät konsistens.
POTATISPURÉ
Skala och koka potatisen. Värm mjölken. Mixa sönder potatisen och häll i mjölken och margarinet. Gör en len och slät puré. Hacka gräslöken och blanda ner i purén. Salta och peppra.
BÖN- OCH ROTSAKSMOSAIK
Blötlägg och koka bönorna mjuka alternativt använd färdigkokta bönor. Hacka rotfrukterna. Bred ut allt på bleck. Ringla över olivolja. Salta och peppra. Rosta i ugn 200 º C i 10-12 min.