Epoq Edgeepoq_elgiganten_svg

Renovera kök? Här är 6 smarta tips och trix!

Att renovera köket kan bli en dyr historia. Men med lite smarta tips och trix kan du få köket att se nytt och fräscht ut igen. Hos Epoq får du mer kök för pengarna - spana in tipsen!

1.    Knoppar och handtag


Har ditt kök sett sina bästa dagar? Med nya knoppar och handtag får du en helt ny känsla i köket. Har du haft grå metallhandtag, byt till blänkande mässing – det ger en ny, lyxig och fräsch känsla i köket. Passa på att matcha blandaren i samma färg för att få en enhetlig stil. Hos Epoq kan du välja mellan många modeller, färger och material. 

2. Ny färg

Byt färg helt och hållet på luckorna. Med Epoqs nya serie Trend kan du få luckor i allt från rosa, gult, grönt till mildare varma och jordnära nyanser av beige och greige.

Se alla färger från Trendserien här!

3. Bänkskivor

En bänkskiva kan verkligen förändra utseendet i ett kök. Välj bänkskiva med omsorg. Vad gillar du? Sten, trä eller laminat? Alla har sina olika fördelar och prisklasser. Bänkskivor i trä är är hållbara och tidlösa med rätt underhåll, och man kan dessutom ändra färg med hjälp av pigmenterad olja. Laminatskivor är prisvärda och flexibla vad gäller färg och mönster. Bänkskivor i quartz eller granit ger en lyxig känsla.

Hos Epoq hittar du ett brett utbud på över 30 storlekar och 40 färger.

Bläddra i nya kökskatalogen här!

4. Belysning

Ingenting går upp emot ett mysigt upplyst kök där man kan hänga med familjen, göra läxor, spela spel.. och så klart laga mat och städa. Och då är belysningen A och O och behöver faktiskt inte kosta så mycket. Epoq har belysning för olika arbetsytor i köket, i kökslådorna och om du öppnar skåpen finns det belysning även där, vilket ger en genomtänkt och lyxig känsla. Mycket av belysningen går också att styra via appar, så smart!

5. Smarta lösningar

Genom att göra ditt kök mer funktionellt, lättjobbat och med fler smarta förvaringsutrymmen så får köket en ergonomisk uppfräschning. Med smidiga iMove - där lådor och hyllplan fälls ut, olika eluttag som poppar ur köksbänken och för att inte tala om sockellådan, kökets mest outnyttjade område!

6. Ny design

Är det dags att renovera och uppgradera köket? Epoq har design för alla smaker och plånböcker. Välj bland alla stilar, från tidlöst i grått till modernt i trä, lantligt i vitt, trendigt och färgglatt till industriell stil i svart. Ta hjälp att planera och få tips och idéer av din köksspecialist på Epoq. Boka kostnadsfritt möte här nedan!

Epoq kök har över 40 olika variationer av färger och luckor och stor flexibilitet gällande inredning och mått på stommar och skåp. Epoq har också 35 års garanti avseende material- och produktionsfel. Dessutom är ett Epoq-kök lätt att montera själv genom det unika click-systemet som sparar både tid och pengar vid installation.

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt möte eller bläddra i onlinekatalogen här nedan!