Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Griljering till julskinkan
Griljering till julskinkan
Betyg: 4.8 av 5 (5 röster)
5
Spara
Av:
Pelle Johansson
Från:
Köket
6
ingredienser
Brunch
Ingredienser
portioner
1 färdigkokt julskinka [ca 4 kg]
ströbröd
skånsk senap
fransk senap, grovkornig
1 ägg
hel nejlika
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär bort svålen från den färdiga skinkan. (Man kan lämna kvar önskad mängd fett.)
Blanda ägg, ströbröd och senap till önskad konsistens. Bre griljeringen över skinkan och stick i nejlikor till ett fint mönster.
Baka i ugn på 225 graders värme ca 10 minuter eller tills den fått fin färg.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut