Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Cornflakesfisk
Cornflakesfisk
Betyg: 2.95 av 5 (20 röster)
20
Spara
Av:
Pelle Johansson
Från:
Förkväll
6
ingredienser
Ingredienser
portioner
500 g fiskfilé (t ex torsk eller sej)
4 msk smör- & rapsolja
0,5 dl ströbröd
2 dl corn flakes
2 krm salt
1 klyfta vitlök, pressad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med potatis och rårivna morötter.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut