Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Äpplepaj med kokos och kardemumma
Äpplepaj med kokos och kardemumma
Betyg: 3.14 av 5 (7 röster)
7
Spara
Av:
Karin Andersson
Från:
Mitt kök
12
ingredienser
Bakverk
Äppelpaj
Ingredienser
6 äpplen, klyftor
2 msk malen kanel
20 g smör
2 msk rörsocker
1,5 dl kokosmjölk
2 msk riven kokos
pajdeg
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
150 g smör
1 tsk malen kardemumma
3 msk rörsocker
0,5 tsk bakpulver
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Blanda pajdegen, tryck ut den i en pajform och förgrädda i 175 grader ca 10-15 minuter.
Fräs äpple klyftorna mjuka i smör, kanel, råsocker och kokosflingor. Häll på kokosmjölken och låt puttra någon minut.
Häll äpplefyllningen i pajskalet och strö lite kokosflingor över.
Grädda i ugn 175 grader i cirka 20 minuter.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut