Kex med chèvre, rödbetor och krispig chorizo

Foto: Köket.se
Kex med chèvre, rödbetor och krispig chorizo
5 ingredienser
20 min
Urgoda snittar att bjuda gästerna på med den klassiska kombon chèvre och rödbetor. Den hemliga twisten är den knaperstekta chorizon som ger så mycket extra smak!
Ingredienser
- 1 förp Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel
- 100-150 g chèvreost
- 2-3 rödbetor, kokta
- 1 chorizokorv (fryst)
- färsk rosmarin
Gör så här
- Ta den frysta chorizon och riv den på ett rivjärn. Knaperstek den hög värme tills den fått fin färg och blivit krispig. Ställ åt sidan.
- Lägg ut dinkelkex på ett fat. Skiva chévre och rödbetor och lägg ut på kexen.
- Toppa med chorizoströsslet och färsk rosmarin.
TIPS!