Kex med chèvre, rödbetor och krispig chorizo

Kex med chèvre, rödbetor och krispig chorizo

5 ingredienser

20 min

Urgoda snittar att bjuda gästerna på med den klassiska kombon chèvre och rödbetor. Den hemliga twisten är den knaperstekta chorizon som ger så mycket extra smak!

Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel
Göteborgs utvalda dinkel

Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel

Njut av det utvalda till helgen! Testa de goda Dinkelkexen

Läs mer

Ingredienser

  • 1 förp Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel
  • 100-150 g chèvreost
  • 2-3 rödbetor, kokta
  • 1 chorizokorv (fryst)
  • färsk rosmarin

Gör så här

  1. Ta den frysta chorizon och riv den på ett rivjärn. Knaperstek den hög värme tills den fått fin färg och blivit krispig. Ställ åt sidan.
  2. Lägg ut dinkelkex på ett fat. Skiva chévre och rödbetor och lägg ut på kexen.
  3. Toppa med chorizoströsslet och färsk rosmarin.
TIPS!
Fler tips!
Dinkelkex med ädelost, päron och honung

Fler tips!

Här hittar du mer inspiration och härliga recept från Göteborgs utvalda!

Läs mer