Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Rökt ankbröst med äpple och kanelsallad
Rökt ankbröst med äpple och kanelsallad
Betyg: 2.08 av 5 (12 röster)
12
Spara
Av:
Karl Ljung
Från:
Nyhetsmorgon
12
ingredienser
Ingredienser
portioner
12 skivor rökt ankbröst
1 dl äpple, finskuret
1 dl delade cocktailtomater
8 rensade romansalladsblad
0,5 dl rödlök, finhackad
0,5 dl sticklök, finskuren
1 dl urkärnad gurka i stavar
2 msk äppelcidervinäger
1 krm malen kanel
0,5 dl olivolja
salt
peppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Blanda allt till salladen och vänd i olja och vinäger.
Gör en fin hög på tallriken och placera ankan ovanpå.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut