Två smarriga wraps med rostbiff

Två smarriga wraps med rostbiff
Foto: Jenny Grimsgård
Anette Rosvall och Emma Hamberg
Anette Rosvall och Emma Hamberg

Två smarriga wraps med rostbiff

Av: Anette Rosvall och Emma Hamberg

Från: Husmorsorna - kokboken

22 ingredienser

Husmorsornas favoritwraps - en i tortillabröd med curry, och en i tunnbröd med avokado och grillad paprika.

Ingredienser

portioner

Med tortillabröd:

  • 4 tortillabröd (med spenatsmak)
  • 6 potatisar, kokta kalla, skivade
  • 1 rödlök, finhackad
  • 75 g rucolasallad
  • 8 skivor rostbiff
  • 2 dl solrosskott

Currydressing:

  • 1 dl crème fraîche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk curry
  • 1 äpple, finhackat
  • salt
  • peppar

Med tunnbröd:

  • 4 skivor runt mjukt tunnbröd
  • 0,5 dl färskost (eller annan färskost)
  • 4 msk ajvar relish
  • 8 skivor skivor rostbiff (funkar även med god rökt skinka)
  • 1 avokado, skivad
  • 1 grillad paprika, skivad (på burk funkar finemang!)
  • 1 ask cocktailtomater i halvor
  • 100 g rucolasallad
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Med tortillabröd: Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Fördela potatis, lök, rucola, rostbiff och solrosskott på
  3. bröden.
  4. Avsluta med att ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop tortillabröden och ät.
  5. Med tunnbröd: Bred bröden med philadelphiaost och ajvar relish.
  6. Lägg på rostbiff, avokado, paprika, tomat och
  7. rucola. Krydda, rulla ihop och in i munnen!