Två smarriga wraps med rostbiff

Två smarriga wraps med rostbiff
Foto: Jenny Grimsgård

Husmorsornas favoritwraps - en i tortillabröd med curry, och en i tunnbröd med avokado och grillad paprika.

4 mars 2011
4

Du behöver

Med tortillabröd:

  • 4 st tortillabröd med spenatsmak
  • 6 st kokta kalla skivade potatisar
  • 1 st finhackad rödlök
  • 75 g rucola
  • 8 skivor rostbiff
  • 2 dl solrosskott

Currydressing:

  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk curry
  • 1 st finhackat äpple
  • salt och peppar

Med tunnbröd:

  • 4 skivor runt mjukt tunnbröd
  • 0,5 dl philadelphiaost (eller annan färskost)
  • 4 msk Ajvar relish
  • 8 skivor skivor rostbiff (funkar även med god rökt skinka)
  • 1 st skivad avokado
  • 1 st skivad grillad paprika (på burk funkar finemang!)
  • 1 ask cocktailtomater i halvor
  • 100 g rucola
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Med tortillabröd: Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Fördela potatis, lök, rucola, rostbiff och solrosskott på bröden.
  3. Avsluta med att ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop tortillabröden och ät.
  4. Med tunnbröd: Bred bröden med philadelphiaost och ajvar relish.
  5. Lägg på rostbiff, avokado, paprika, tomat och rucola. Krydda, rulla ihop och in i munnen!
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept