Lönneberga Grillad kyckling med spanska potatisar & salsa verdeLönneberga logo svg

Grilla kyckling! 10 glödheta recept

Finns det något godare än grillad kyckling? Det bästa av allt är att man kan variera det på så många olika sätt! Här har vi samlat ett gäng favoritrecept. Fram med grillen!

Lönneberga 3 olika produkter Med Lönnebergas färdigmarinerade kyckling blir grillkvällen ett rent nöje! Bara att öppna förpackningen och lägga kycklingen direkt på grillen. Fullt av smak, utan krångel. Välj mellan kycklingspett, innerfilé, kycklingben eller bröstfilé!

10 x grillad kyckling

Sponsrat innehåll

Grillad citronkyckling med sparris

Sparris, hollandaisesås, kyckling och citron - en helt magisk kombination! Perfekt för sommarfesten eller bara som en lyxig vardagmiddag.
Sponsrat innehåll

Grillad kyckling med spanska potatisar & salsa verde

Gremolata-kyckling passar alldeles utmärkt tillsammans med kanariska potatisar som fått koka i riktigt saltat vatten! Servera med en knallgrön salsa verde fylld av smak från basilika och persilja.
Sponsrat innehåll

Kycklingwrap med tzatziki och tomatsallad

Detta är den ultimata sommarmaten! Perfekt som lunch, eller varför inte avnjuta den på picknick? Fetaost, oliver, tsatziki, rödlök och kyckling - ungefär som en grekisk kycklingsallad, fast i wrapform!
Sponsrat innehåll

BBQ-tacos i tortillabröd

Tacos med grillad kycklig, stekt majs, jalapeno och koriander. Enkla komponenter som tillsammans blir en riktig smakexplosion!
Sponsrat innehåll

Bahn mi hot dogs

Grillad kycklingkorv räknas väl också som grillad kyckling? Denna gång i form av en bahn mi!
Sponsrat innehåll

Grillade kycklingspett med somrig potatissallad

Den ultimata sommarrätten - perfekt för midsommar eller sommarfest! Marinerade kycklingspett som serveras med en vacker potatissallad med dijonvinägrett. Godare blir det inte!
Sponsrat innehåll

Korean BBQ-bowl med sesammajo

Krispigt, sött, hett och syrligt - en riktig smakbomb! Denna bowl har ris i botten och toppas med grillad kyckling.
Sponsrat innehåll

Kycklingspett med honungsdressad potatissallad & spetskål

Grillade kycklingspett som serveras med krämig potatissallad som blandas med grillad spetskål och sötsyrlig honungsdressing. Perfekt till midsommar eller picknick!
Sponsrat innehåll

Heta kycklingspett med smashad gurksallad

Smashed cucumber salad - det perfekta tillbehöret till grillade kycklingspett och ris. Sött, syrligt och hett på samma gång! En riktig storfavorit.
Sponsrat innehåll

Kycklingklubbor med grillad ananas & BBQ-sås

Grillad kyckling + grillad ananas = sant! Toppa med BBQ-sås och koriander för en ultimat smakkombination. Så enkelt och SÅ gott!