Mixa crème fraiche, dijonsenap, zest från en hel citron och juice från en halv.
Smaka av med salt och svartpeppar och addera några teskedar olja från de soltorkade tomaterna.
Pastasallad:
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
Strimla soltorkade tomater och sockerärtor. (Spar oljan från tomaterna.)
Skiva rödlöken tunt och hjärtsalladen i mindre bitar.
Lägg alla grönsaker i en skål, rör ner den kokta pastan och dressingen. Toppa med färsk dragon.
Kyckling:
Grilla på båda sidorna tills den har en fin yta.
Låt den sedan gå klart på indirekt värme, dvs inte direkt ovanför den glödande kolen eller brännaren. Kycklingen är klar när den har en innertemperatur på 72 grader.
Citron:
Dela i två delar och grilla hårt med snittytan nedåt.
Servering:
Lägg pastasalladen på ett stort fat. Smaksätt med svartpeppar, några droppar olja från de soltorkade tomaterna och toppa med färsk dragon.
Tranchera kycklingen och lägg vid sidan på samma fat.
Duka fram de grillade citronen så kan alla pressa lite över sin egen portion.