Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Panerad lövbiff
Panerad lövbiff
35
Spara
Av:
Alexandra Zazzi
Från:
Köket
9
ingredienser
Ingredienser
portioner
4 lövbiffar
2 dl ströbröd
2 ägg
smör och olja att steka i
salt
peppar
2 fänkålshuvuden, små
olivoljatill dressing
balsamvinäger, till dressing
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Vispa ägget i en djup talllrik med lite salt och peppar. Blanda brödet med lite salt och peppar.
Vänd först köttet i ägget och sedan i brödet. Stek på medelhög värme i stekpanna.
Servera med fänkålssallad till. Strimla fänkålen och blanda med olivolja och balsamvinäger, salta och peppra.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut