Sätt ugnen på 150°. Gnugga in rikligt med kryddor på karréns alla sidor. Bryn karrén runt om. Lägg karrén i en ugnssäker form och stick in en köttermometer, stek i ugnen tills innertemperaturen gått upp till 75°. Ta ut karrén och låt den vila i 20 minuter i smörpapper.
Koka upp vatten, salt, vinäger och kycklingfond till kornotton. Tillsätt korngrynen och låt dem försiktigt koka i 20 minuter under lock. Stäng av plattan och låt kastrullen stå på eftervärme i ca 20 minuter eller tills kornen är mjuka men inte blivit gröt. Rör ej i kastrullen!
Vänd i ost och smaksätt med svartpeppar.
Strimla vitkålen fint. Skala och strimla rotselleri och lök fint. Lägg kål, selleri och lök i en varm panna med olja och låt det fräsa tills det mjuknat, ca 20 minuter. Klicka i crème fraiche och smaksätt med salt och peppar.