Från Nyhetsmorgon

Parmaskinka fylld med räkröra

Du behöver

  • färska räkor
  • 1 dl matlagningsyoughurt
  • 1,5-2 dl lätt creme fraiche
  • 0,5 dl finhackad basilika
  • citron - efter behov
  • parmesan - efter behov
  • 1 tsk olivolja
  • 0,5 tsk balsamicovinäger
  • peppar
  • ruccolasallad (garnering)
  • 8 st lövtunna skivor parma

Gör så här

  1. Blanda röra av räkor, youghurt, creme fraiche och basilika. Riv gärna i lite citron och parmesan.
  2. Smaka av med nymalen peppar, intge salt, skinkan och räkorna innehåller tillräckligt med sälta.
  3. Lägg två skivor av parmaskinkan i kors och 1 hög av röran mitt i krysset. Vik ihop till knyten, vilket är just vad fagottini betyder!
  4. Servering: ringla lite olja över en ruccolabädd, och spetsa med lite balsamvinäger.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept