Svamptoast med parmesan, crème fraiche och chili

10 m
4
Spela video Svamptoast med parmesan, crème fraiche och chili
Foto: Filip Poon

En härligt god svamptoast med riven parmesan, het chili och en klick crème fraiche. Perfekt som förrätt, eller frukost.

24 augusti 2015
10 m
4

Du behöver

  • 4 skivor bröd

Svamp

  • 200 g valfri svamp, t ex champinjon, kantarell, karl johan.
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 3 salladslökar
  • 0,5 röd chili (eller efter smak)

Topping

  • 100 g riven parmesan
  • 1 dl crème fraiche

Gör så här

  1. I en stor stekpanna på medelhög värme, i med olja och på med svampen, svetta ur den i ca 4 min.
  2. Ha i finhackad chili, hackad salladslök och smör. Stek tillsammans med svampen ca 2 min.
  3. Rosta brödet, bre med crème fraiche, ha på svampröran och avsluta med att riva parmesan över. Servera och njut!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Filip Poon

Visa alla recept från Filip Poon