I samarbete med Abba

Pepparrotsfyllda crustader med räkor & caviartop

10 m
12 - 16
Abba crustad med pepparrotskräm och caviertop
Foto: Angelica Söderberg
10 m
12 - 16

Du behöver

  • 12-16 st crustader
  • 1 burk caviar från Abba
  • 100 g färskost, naturell
  • 3-4 msk crème fraiche
  • 100 g färska räkor, skalade
  • 3 msk pepparrot, finriven (spara lite till dekoration)
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 msk honung
  • Granatäpplekärnor till dekoration
  • salt o peppar

Gör så här

  1. Blanda färskost och crème fraiche. Häll i senap, honung, pepparrot och smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna men spara en till varje crustad som dekoration.
  2. Fyll crustaderna med fyllningen, dekorera med räkor, caviar och toppa med lite riven pepparrot och några granatäpplekärnor.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Abba

Fler goda recept

Fler från Abba

Visa alla recept från Abba