24 ingredienser
1h
"Heaven and hell" Chokladlasagne 666 med Edens bär i skuggan av kanderat socker. En lyxig smakrik efterrätt med lyxrestaurangkänsla. Se Pehr bygga ihop efterrätten här
Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Cacao & chilikryddan hittar du i kryddhyllan.
Pehr i Stockholm lagade även
Avokadosalsa
Sotad fläskkarré
Dryckestips
Nugan Estate Botrytis Semillon, art.nr. 83140, 159 kr
Ett utomordentligt vin till choklad och bärdesserter!
Sötfruktig smak med russin och honungstoner som på ett härligt sätt kommer att brytas av mot syran i hallonen och björnbären. Sötman i det kanderade sockret och romen kommer definitivt att få bra sällskap av den lätt knäckiga tonen i vinet.
Vad gör jag med alla äggvitor som blir över? Här är ett par tips:
Macarons i flera smaker
Mousserande fläderblomssorbet
Monikas polkamaränger
Leilas sega maränger
Marmorerade marshmallows