Parmaskinka med pepparrotsost

Parmaskinka med pepparrotsost
Foto: TV4

Den här förrätten har italiensk förebild. Lövtunna skivor av parmaskinka eller någon annan lufttorkad skinka ska det vara. Och osten ska smaka starkt av pepparrot och milt syrligt av kesella och crème fraiche. Smaka dig fram! Servera gärna rädisor till.

19 mars 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 400 g tunt skivad parmaskinka
  • 1 dl kesella
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 1 bit pepparrot, liten
  • salt och vitpeppar
  • säsongens sallad

Gör så här

  1. Skala pepparroten och riv den.
  2. Blanda pepparrot, kesella och crème fraiche. Krydda med salt och nymalen peppar. Blanda till en slät massa.
  3. Lägg upp de sköljda sallatsbladen, skinkan och pepparrotsosten vackert på tallrikar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept