Parmaskinka med melonsallad

Parmaskinka med melonsallad
Foto: TV4

Det här är en snabblagad förrätt. Parmaskinkans sälta och melonens sötma går utmärkt ihop. Om du dubblerar receptet och serverar bröd till kan rätten serveras som lätt sommarlunch.

12 maj 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 skivor parmaskinka
  • 0,33 galiamelon
  • 0,5 slanggurka
  • 0,5 knippa gräslök
  • 1 tsk örtsalt
  • 0,5 krm malen vitpeppar
  • 0,5 paprika
  • 20 g parmesanost

Gör så här

  1. Skär upp melon, gurka och paprika i tärningar och blanda ihop. Hacka gräslök och strö över, krydda med örtsalt och vitpeppar.
  2. Lägg upp parmaskinka och melonsallad på ett fat och riv över lite parmesanost.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept