Lussebullar med fyllning

Lussebullar med fyllning recept
Foto: Tove Nilsson

Du behöver

Mandelmassa

  • 150 g smör
  • 150 g mandelmassa

Konjaksrussin

  • 2 dl russin
  • 0,5 dl konjak
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g smör

Vit choklad och apelsin

  • smör
  • vit choklad
  • apelsinskal

Vanilj- och kardemumma

  • smör
  • råsocker
  • vaniljsocker
  • kardemumma, grovstött

Topping

  • mandel, hackad
  • hasselnöt, hackad
  • pärlsocker
  • kardemumma

Gör så här

  1. Mandelmassa
    Mixa 150 g smör med 150 g mandelmassa. Bre på bullarna.
  2. Konjaksrussin
    Blanda russin och konjak i en burk. Låt stå ett dygn. Mixa tillsammans med mandelmassan och smöret. Bre på bullarna.
  3. Vit choklad och apelsin
    Bre på smör på bullarna och riv över vit choklad och finrivet apelsinskal.
  4. Smör/Vanilj och kardemumma
    Bre på smör, strö över råsocker, vaniljsocker och grovstött kardemumma.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept