Brietårta med anjovis, lök och dill

Brietårta med anjovis, lök och dill
Foto: Tv4
Från Mitt kök

Brieost fylld med anjovis, lök, dill och tunt skivat äpple. Gott att servera på midsommar!

1 juni 2013
Visa mer

Du behöver

  • 1 hel brieost
  • 200 g digestivekex
  • 1 burk anjovis
  • 1 rött äpple
  • 1 rödlök
  • 1 kruka dill

Gör så här

  1. Dela brietårtan på mitten på längden. Använd en lång vass kniv och värm bladet innan och under i varm vatten för att underlätta.
  2. Skiva löken och äpplet tunt. Placera ut på ena skivan brie och fortsätt med anjovisen.
  3. Krossa kexen och strö på toppen tillsammans med en kruka plockad dill. Lägg på locket vid servering.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept