Halvera rödbetorna och lägg i en ugnsform tillsammans med fänkålsfrön. Fortsätt med olivolja och salt.
Baka i ugnen på 220 grader i ca 20-25 minuter.
Lägg de utbankade kalvinnanlåren på en skärbräda, salta och peppra på insidan. Fyll på med tunna skivor eller bitar av vällagrad ost och en skiva lufttorkad skinka.
Avsluta med lite ruccola och rulla sedan ihop kalvinnanlåret. Rulla från den smala änden till den tjocka änden, rulla ordentligt så rulladen sitter ihop. Sätt en tandpetare igenom så att den rullar upp. Avsluta med att gnida in rulladerna i olja och lite salt.
Grilla eller stek rulladerna, börja på direktvärme och grilla i ca 5 minuter. Flytta sedan till indirekt värme och låt köttet gå klart några minuter.
Hacka rödlöken fint och strö över rödbetorna när de rostat färdigt i ugnen. Fortsätt med rödvinsvinäger och lite olivolja. Avsluta med ruccola och blanda runt.
Servera kalvrulladerna tillsammans med rödbetssalladen.