Tom Sjöstedts biff Rydberg med senapsyoghurt

20 m
4
Spela video Tom Sjöstedts biff Rydberg med senapsyoghurt
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • 600 g bra biff
  • 3 gula lökar
  • 800 g potatis, skalad
  • massor av smör
  • salt och peppar

Senapsyoghurt

  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk grovsenap
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 2-3 msk vatten
  • salt

Garnering

  • 4 äggulor
  • persilja, strimlad

Gör så här

  1. Tärna potatisen grovt. Låt rinna under vatten så den släpper lite stärkelse. Råstek potatisen mjuk i smör. Smaka av med salt och peppar.
  2. Finhacka löken och stek på medelvärme i mycket smör tills den är mjuk. Smaka av med salt.
  3. Blanda ihop alla ingredienser till senapsyoghurten och smaka av med salt.
  4. Tärna köttet i grova bitar och stek på högvärme snabbt i smör. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera din biff Rydberg med senapsyoghurt, rå äggula och persilja.
Visa mer
Kommentera receptet
Våryra

Fler goda recept