Skagentoast med laxrom

Skagentoast med laxrom
Foto: TV4

Sprödrostat bröd med sin räkmajonnäs och laxrom. En favorit bland förrätter. Här är en lika god som snabbgjord variant.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 200 g skalade räkor
  • 4 msk gräddfil
  • 4 msk majonnäs
  • salt och vitpeppar
  • 4 skivor kantskuret vitt bröd
  • 4 tsk laxrom
  • 2 msk finhackad dill

Gör så här

  1. Blanda majonnäs och gräddfil. Krydda med salt och peppar. Hacka räkorna grovt och tillsätt.
  2. Rosta brödskivorna lätt.
  3. Fördela räkmajonnäsen på brödskivorna och lägg en klick rom mitt på varje smörgås. Garnera med dill, finklippt eller hackad.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept