Vill du servera rårakorna som varmrätt kan du öka kycklingfilén till en hel per person. Det ska vara rikligt med grovmalen svartpeppar till, ställ gärna fram en pepparkvarn på bordet.
Sätt ugnen på 200°. Tvätta två av limefrukterna, strimla skalet och pressa ut saften. Skär den tredje i klyftor. Bryn kycklingfiléerna i olja i en stekpanna, krydda med salt och peppar. Lyft över i en smord, ugnssäker form och låt eftersteka i 8 minuter. Pensla med honung och stek ytterligare 2 minuter. Pröva om kycklingen är klar genom att sticka i den och kontrollera att köttsaften är klar, stek annars ännu en minut eller två.
Riv potatisen grovt och platta ut fyra kakor, krydda med salt och peppar och stek dem i smör på låg värme. Vänd med hjälp av en tallrik. Rakorna ska bli gyllengula och frasiga.
Blanda crème fraiche med limesaft och -skal. Skala rödlöken och strimla den fint. Lägg upp rårakorna på fyra tallrikar. Skär kycklingfiléerna i sneda skivor och fördela ovanpå, lägg på en klick crème fraiche och fördela löjrommen. Garnera med strimlad rödlök och limeklyftor.