Räkrullar med pepparrot

20 m
4
Räkrullar med pepparrot
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • 125 g skalade räkor
  • 1 ägg
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 0,5 msk riven pepparrot
  • 0,5 knippe gräslök
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 1 mjukt tunnbröd, ca 20x25 cm

Gör så här

  1. Spara 8 räkor till garnering och hacka resten. Koka ägget i 8 minuter. Skala och mosa ägget.
  2. Blanda ägg, räkor, crème fraiche, pepparrot, gräslök, salt och peppar. Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan.
  3. Låt rullen ligga i plast i kylen någon timme. Skär rullen i 8 bitar. Garnera med räkor och gräslök.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept