Quinola

25 m
20
Quinola
Foto: Ulrika Ekblom
25 m
20

Du behöver

  • 130 g quinoapuffar
  • 200 g riven kokos
  • 200 g solrosfrön
  • 200 g pumpafrön
  • 2 tsk äkta vaniljpulver
  • 1 dl jungfrukokosolja

Till servering

  • färsk eller torkad frukt
  • yoghurt eller fil

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en stor skål.
  3. Knåda in jungfruoljan med rena händer.
  4. Fördela blandningen på två bakplåtspappersklädda plåtar i tunna lager.
  5. Rosta cirka 15 minuter mitt i ugnen. Rör en gång under tiden, det kan lätt bli bränt i kanterna.
  6. Låt svalna.
  7. Servera gärna med färsk frukt, vill du kan du även blanda i bitar av torkad frukt.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept