Äppelpannacotta

4

Du behöver

  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 dl socker
  • 2 st gelatinblad, blötlagda i kallt vatten
  • 0,5 dl äppeljuice, koncentrerad
  • 0,5 äpple i små tärningar
  • Till garnering:
  • 1 st äpple i små tärningar
  • hackad citronmeliss

Gör så här

  1. Koka upp äppeltärningarna i juicen.
  2. Koka upp grädde, mjölk och socker. Tag från värmen. Lägg i gelatinbladen, rör om och sila.
  3. Tillsätt äppeltärningarna och juicen och fördela i glas eller koppar. Låt stå kallt tills det stelnat.
  4. Garnering:
  5. Koka upp äppeltärningarna i lite sockerlag. Tillsätt citronmeliss och låt kallna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept