Monika Ahlbergs kanelchokladklubbor

Monika Ahlbergs kanelchokladklubbor
Foto: Sara Palmquist
Från Nyhetsmorgon

En perfekt present i juletid eller till alla hjärtans dag! Slå in klubborna i cellofan och skriv en etikett: ”Varm choklad, Blanda med 2 dl mjölk”. Garanterad succé!

10 februari 2012

Du behöver

  • 200 g mörk choklad
  • 8 långa kanelstänger (cirkamängd)
  • 1,5 l mjölk (cirkamängd)

Gör så här

  1. Smält chokladen i ett vattenbad. Häll upp den i små formar, t ex isbitsformar. Låt chokladen stelna en aning.
  2. Stick ner kanelstängerna och låt chokladen stelna helt.
  3. Värm mjölken och doppa ner chokladklubban, rör om.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept