Fläskfilé i asiatisk wok

Spela video Fläskfilé i asiatisk wok
Foto: Tv4

Fläskfilé i en smakrik och spännande wok med sichuanpeppar, skogschampinjoner och ingefära. Snabblagat och gott!

1 november 2012
4

Du behöver

Fläskfilé i asiatisk wok

  • 500 g fläskfilé
  • 5 st skogschampinioner
  • 150 g haricot verts
  • 20 g ingefära
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 6 msk ljus soja
  • 2 msk ostronsås
  • 2 tsk sichuanpeppar
  • 1 msk vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Fläskfilé i asiatisk wok
    Skär champinionerna och snoppa haricot verts-bönorna.
  2. Finhacka ingefära och vitlök.
  3. Mortla sichuanpepparkornen.
  4. Skär fläskfilé i tunna skivor.
  5. Fräs fläskfilén i en het panna tillsammans med sichuanpeppar.
  6. Tillsätt haricot verts, ingefära, vitlök och till sist champinioner.
  7. Avsluta med soja, ostronsås och vitvinsvinäger.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept