Fläskfilé i asiatisk wok

Fläskfilé i asiatisk wok
Foto: Tv4
Från Mitt kök

Fläskfilé i en smakrik och spännande wok med sichuanpeppar, skogschampinjoner och ingefära. Snabblagat och gott!

1 november 2012
Visa mer
4

Du behöver

Fläskfilé i asiatisk wok

  • 500 g fläskfilé
  • 5 st skogschampinioner
  • 150 g haricot verts
  • 20 g ingefära
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 6 msk ljus soja
  • 2 msk ostronsås
  • 2 tsk sichuanpeppar
  • 1 msk vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Fläskfilé i asiatisk wok
    Skär champinionerna och snoppa haricot verts-bönorna.
  2. Finhacka ingefära och vitlök.
  3. Mortla sichuanpepparkornen.
  4. Skär fläskfilé i tunna skivor.
  5. Fräs fläskfilén i en het panna tillsammans med sichuanpeppar.
  6. Tillsätt haricot verts, ingefära, vitlök och till sist champinioner.
  7. Avsluta med soja, ostronsås och vitvinsvinäger.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept