Mayas vinbål med rosé

Mayas vinbål med rosé
Foto: TV4
Från Nyhetsmorgon

Svalkande rosébål med fläder, tranbär och citron. Till bålen serveras två ostar, Brillat savarin och Moulis de Brebis.

Flädersockerlag/saftkoncentrat blandas med färsk pressad citronjuice separat och smakas av så att man hittar en bra balans mellan syra och sötma (som passar en själv) Sedan tillsätter du 1 dl av denna blandning till bålen. /Maya

25 april 2015
Visa mer

Du behöver

  • 5 dl rosévin
  • 2 dl russian tonic water
  • 2 dl tranbärsjuice
  • 1 dl flädersockerlag + citronjuice

Topping

  • rosmarin, basilika eller citronmeliss

Gör så här

  1. Blanda bålen ihop bålen. Toppa med färska örter om du vill.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept