Pannacotta med gräddfil

Pannacotta, Markus Aujalays recept med gräddfil. En bra efterrätt som du kan förbereda till många gäster.

9 januari 2013
4

Du behöver

Pannacotta

  • 1,5 dl grädde
  • 0,5 vaniljstång (urskrapad)
  • 75 g strösocker
  • 1,5 blad gelatin
  • 3,5 dl gräddfil
  • Färska bär

Gör så här

  1. Koka upp grädde, vaniljstångens frön och stången och sockret. Dra kastrullen åt sidan.
  2. Krama ur det blötlagda gelatinet och blanda. Låt svalna i 10 min.
  3. Rör ner gräddfilen och sila genom finmaskig sil.
  4. Häll upp i portionsglas, stå i kylen minst en 1 timme
  5. Garnera med färska bär.
Visa mer
Kommentera receptet
Vårkampanj

Fler goda recept