Varma fårostnachos med avokadodipp

Varma fårostnachos med avokadodipp
Foto: TV4
Från Leilas mat

Ostgratinerade nachos med dipp på avokado är perfekt plockmat. Ta fram till gästerna vid minglet.

4 augusti 2011
Visa mer
6

Du behöver

  • 1 påse nachochips
  • 1 pkt (180 g) fetaost
  • 1 tsk tacokrydda
  • 3 st avokado
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 st citron
  • 0,5 st vitlöksklyfta
  • några droppar tabasco
  • flingsalt
  • svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll ut chipsen i en eldfastform eller på en ugnsplåt.
  3. Smula över fetaost och strö över tacokrydda och gratinera i 10 minuter.
  4. Mosa avokado i en skål med gaffel, smaksätt med olivolja, citronsaft, riven vitlök, tabasco, salt och svartpeppar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept