Majskyckling med ris och currysås

Majskyckling med ris och currysås
Foto: Martin Fuxin
4

Du behöver

  • 4 tsk majskycklingbröst med skinn
  • 1 st stor morot
  • 200 g vitkål
  • 1 st gul lök
  • 1 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk
  • 0,5 tärning kycklingbuljong
  • basmatiris

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen på alla sidor och stek i rapsolja på skinnsidan till den är gyllene, vänd och stek ytterligare en minut på andra sidan. Lägg kycklingen på en plåt och låt den bli färdig i ugnen på 130 grader. Kycklingen är färdig när den har en innertemperatur på 70 grader.
  2. Strimla lök, morot och vitkål fint och svetta med curry i en stekpanna.
  3. Tillsätt kokosmjölk och kycklingbuljong och koka ihop och smaka av med salt. Servera kycklingen med grönsaker och ris.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept