Skala och skär ner lök och grönsaker. Finhacka chilipepparn. Skär moroten tunt.
Tillsätt smör i en varm panna och tillsätt grönsakerna. De ska kokas mjuka i smöret på låg värme.
Citrusvinägrett
Riv skalet på citronen och limefrukten. Massera citrusfrukterna och pressa ur saften. Tillsätt fem delar olivolja (en del citron/limesaft). Salta och rör ihop.
Mosa ner den färdigkokta potatisen med grönsakerna.
Värm en panna med lite olivolja i.
Medan den blir varm snittar du fisken. Skär snitt i skinnytan så vinägretten smaksätter fisken. Salta även skinnsidan och lägg fisken med skinnet ner i den varma stekpannan.
Salta köttsidan och låt fisken knaperstekas på skinnsidan. Vänd fisken och låt den vila med köttsidan ner i stekpannan, ta bort pannan från spisen.
Riv ner lite färska örter i potatis- och grönsaksmoset. Lägg upp det tillsammans med fisken och häll citronvinägretten över fisken.