Grön frittata

Grön frittata
Foto: Frida Wismar
2

Du behöver

  • 50 g bladspenat, färsk
  • 3 st ägg
  • 3 msk vatten
  • 1 dl parmesan, riven
  • salt och peppar, efter smak
  • olja till stekning

Myntakeso

  • 1 st mynta, färsk i knippe
  • 200 g keso
  • 1 tsk honung, flytande

Gör så här

  1. Mixa spenat, ägg och vatten och rör sedan ner den rivna parmesanen.
  2. Krydda med salt och peppar.
  3. Värm lite olja i en teflonstekpanna på medelvärme och häll i smeten.
  4. Låt stelna och dra sedan från spisen.
  5. Låt svalna något innan frittatan stjälps upp på bakplåtspapper.
  6. Hacka myntan.
  7. Blanda ingredienserna till myntakeson.
  8. Bred kesoröran på frittatan och rulla ihop.
  9. Skär upp i sneda bitar.
  10. Servera med sallad och en citronklyfta.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept