Grillad majs med bearnaise, pinjenötter och parmesan

koket.se
Lohmanders Grillad majs med bearnaise, pinjenötter och parmesan
Foto: Köket.se

Grillad majs med bearnaise, pinjenötter och parmesan

8 ingredienser

30 min

Grillad majs med extra allt! Marinerade corn ribs toppas med bearnaise, chili, gräslök, pinjenötter och parmesan. Magiskt goda smaker!

Lohmanders Bearnaise Original
Lohmanders Bearnaise Original flaska produkt

Lohmanders Bearnaise Original

Vår omtyckta och klassiska bearnaise - nu i praktisk flaska!

Läs mer

logo

Ingredienser

portioner
  • 1 Lohmanders Bearnaise Original
  • 2 majskolvar (förkokta)
  • 0,5 dl barbequesås
  • salt
  • 0,5 kruka gräslök, finhackad
  • 0,5 röd chilifrukt, finhackad
  • 2 msk pinjenötter, rostade
  • 1 dl parmesanost, riven

Gör så här

  1. Dela varje majskolv först på mitten och sedan i fyra delar på längden.
  2. Lägg ner majsen i en bunke och vänd runt i BBQ-sås. Krydda med salt. Grilla majsen tills den fått fin färg på alla sidor. Du kan också tillaga majsen i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter.
  3. Lägg upp majsen på ett fat, ringla över generöst med bearnaisesås och toppa med gräslök, chili, rostade pinjenötter och riven parmesan. Klart!
TIPS!
Fler tips från Lohmanders!
Lohmanders Pitabröd med marinerad fläskkarré och tzatziki

Fler tips från Lohmanders!

Fler tips och goda recept.

Läs mer