Fyllda ägghalvor

Fyllda ägghalvor
Foto: TV4

Fyllda ägghalvor kan du servera på buffé eller som förrätt. På påskbordet är de en självklarhet.

22 mars 2010
Visa mer
10

Du behöver

  • 10 st hårdkokta ägg
  • 2 tsk finskuren gräslök
  • 0,5 dl majonnäs
  • salt och malen svartpeppar
  • 1 liten ask ansjovisfiléer
  • 2 msk kapris

Gör så här

  1. Koka äggen, spola dem i kallt vatten och skala dem. Dela dem med en vass kniv och ta ut gulorna. Lägg vitorna på ett serveringsfat.
  2. Hacka äggulorna. Skär gräslöken smått. Blanda ägg, gräslök och majonnäs. Krydda med salt och peppar.
  3. Låt ansjovisen rinna av. Fyll ägghalvorna med blandningen. Dekorera med ansjovisfiléer och kapris.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept