Pasta med sniglar

Pasta med sniglar
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

En smarrig franskinspirerad pasta med sniglar. Kanske ett glas vin till maten.

OLA SKINNARMOS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Camambert (getost) kött mm

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Grönsaker, kött, mm mm
(Tar med Cognac hemifrån)
− Vilt, 250g ca 30:-
− Chevré ca 20:-
− Lingon ca 15:-
− Färsk tagiatelle ca 5:-
− Timjan ca 10:-
− Rökt skinka ca 10:-
− Lollo rosso ca 10:-
− Apelsin ca 5:-
− Banan ca 5:-
− Valnötter ca 10:-
TOTAL: 120:-

7 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 burk sniglar
  • 50 g chèvre
  • 1 pkt grön bandpasta
  • 4 st klyftor hackad vitlök
  • 2 st Hackade charlottenlökar
  • salt och peppar
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl grädde

Gör så här

  1. Koka pastan.
  2. Finhacka vitlök och charlottenlök och stek ihop med sniglarna.
  3. Tillsätt vitt vin och koka ner.
  4. Tillsätt grädde, salt och peppar.
  5. Blanda med pasta.
  6. Servera!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept