Parmaskinka med mozzarella och ruccola

Parmaskinka med mozzarella och ruccola
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Parmaskinka med mozzarella och ruccola

7 ingredienser

En härlig förrätt med den goda parmaskinkan, mozzarella ost och krispig ruccola sallad.

BENJAMIN WAHLGREN MATKASSE

Duktig i köket carbonara själv. Äggröra varje morgon.
Gillar INTE grönsaker. Inte godis och läsk, älskar dock choklad.
PASTA älskar han!

DRÖMKASSE!
− Bacon ca 10:-
− Mozzarella ca 20:-
− Ägg ca 5:-
− Parmesan ca 20:-
− Pasta Biggoli spagetti fast tjockare ca 5:-
− Parma ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Persika (burk) ca 10:-
− Nobless ( rosa) ca 20:-
TOTAL: 120:-

Ingredienser

portioner
  • 4 skivor parmaskinka
  • rucolasallad
  • 1 mozzarellaost
  • 2 tomater i skivor
  • olja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Lägg upp parmaskinkan på tallrik.
  2. Blanda bruten mozzarella, ruccola, de skivade tomaterna med olja, salt och peppar i en bunke.
  3. Lägg upp salladen intill parmaskinkan.
  4. Ringla över lite olivolja innan servering.