Charlottas pannacotta på vit choklad

Charlottas pannacotta på vit choklad
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Charlotta Malhotra
Charlotta Malhotra

Charlottas pannacotta på vit choklad

Av: Charlotta Malhotra

Från: Efterlängtade efterrätter

4 ingredienser

Alltid lika gott! Pannacotta är enkelt att förbereda och går att variera på många goda sätt. Receptet kommer från boken Efterlängtade efterrätter.

Ingredienser

portioner

Charlottas pannacotta på vit choklad

  • 2 gelatinblad
  • 4 dl vispgrädde
  • 100 g vit bakchoklad
  • jordgubbar, skivade

Gör så här

Charlottas pannacotta på vit choklad

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp vispgrädden och lägg i den vita chokladen.
  2. Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i chokladblandningen.
  3. Häll upp i glas och låt stå i kylen i cirka 2 timmar.
  4. Garnera med skivade jordgubbar, bär eller frukt.