Wraps med fuskpanerad torsk och avokadomajonnäs

20 m
4
Wraps med fuskpanerad torsk och avokadomajonnäs
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • 4 torskfiléer
  • 50 g smör, rumsvarmt
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1,5 dl pankoströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 avokado
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5-1 tsk sriracha
  • limesaft, efter smak
  • salt
  • 200 g rödkål
  • 4 salladsblad
  • 4 tortillabröd

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg torskfiléerna i en smörad, ugnsfast form. Rör samman resten av smöret, vitlök, ströbröd och salt och bred ut över fisken. Tillaga i ugnen i ca 10-15 minuter, eller tills torsken är genomstekt.
  3. Tärna avokadon, pressa i limesaft. Salta och rör om. Rör ner sriracha och majonnäs.
  4. Strimla rödkålen så fint du kan.
  5. Lägg ett salladsblad över tortillan. Fyll på med strimlad rödkål, avokadomajonnäs och torskfilén. Ringla över lite extra sriracha om du gillar starkt!
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept